Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

листопада 13 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟯 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 12 виїздів, з яких два - хибні.
🟠Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟮.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 06:48 надійшло повідомлення про пожежу в металевому гаражі за адресою: м. Берегово, вул. Гагаріна. Вогнем знищено гараж на площі 30 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.
𝟭𝟮.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 об 11:50 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Тячівський р-н, Буштинська тергромада, с. Чумалево, вул. Миру. Пожежею знищено 0,1 тони сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевих пожежних команд сс. Чумалево та Угля.
𝟭𝟮.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 12:13 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: м. Берегово, вул. Гедьойо. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 10 кв.м, речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.
𝟭𝟮.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:56 надійшло повідомлення про пожежу в зерновій сушарці за адресою: Берегівський район, Великоберезька тергромада, с. Великі Береги, вул. Ейгера. Пожежею знищено 3 тони насіння соняшнику та пошкоджено зернову сушарку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 17-державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово та місцевої пожежної команди с.Вари.
🟢Некласифіковані надзвичайні події
𝟭𝟯.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 00:24 до рятувальників надійшло повідомлення про ДТП за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, с. Підвиноградів вул. Ардовецька, б/н. Внаслідок аварії загинув пасажир, 1994 року народження. 25-річного водія з політравмами було госпіталізовано до лікувального закладу. На місці події працювали рятувальники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с.Підвиноградів.
🔵Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟭𝟭.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:55 до рятувальників поступило повідомлення про відключення газопостачання в с. Ключарки та с. Нове Давидково Мукачівського району, (загалом 1741 абонент). При проведенні сільсько-господарських робіт було пошкоджено підвідний газопровід середнього тиску Ду 200 мм. Для ліквідації аварії та відновлення газопостачання залучено Мукачівське відділенням АТ «Закарпатгаз». 12.11.2022 станом на 16:30 закінчено роботи по ліквідації аварійної ситуації на підвідному газопроводі середнього тиску. Продовження робіт по відновленню газопостачання заплановано на 13.11.2022.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар