Поліція посилено патрулює вулиці населених пунктів Закарпаття, зокрема в темну пору доби

листопада 10 / 2022
Поліція посилено патрулює вулиці населених пунктів Закарпаття, зокрема в темну пору доби, щоб громадяни почували себе у безпеці!

Поліцейські з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України несуть службу в посиленому режимі. Проте, після численних атак агресора на енергетичну інфраструктуру нашої держави, правоохоронці створили додаткові наряди, які патрулюють вулиці міст та сіл в темну пору доби.

Поліцейські стежать за тим, щоб під час відключень енергопостачання всі мешканці нашого регіону залишалися у безпеці. Робота правоохоронців розділена на кілька напрямків. По-перше збільшена присутність поліції на автошляхах області, щоб контролювати дотримання правил дорожнього руху всіма його учасниками. Також для надання своєчасної допомоги при надзвичайних ситуаціях.

Важливим напрямком роботи є і піше патрулювання вулиць у містах нашої області. Працівники поліції в такому випадку мають можливість спілкуватися з громадянами та нагадувати про необхідність використання світловідбиваючих елементів. Діткам дарують флікери для одягу, щоб більше убезпечити в темну пору доби.

Дбайте один про одного, і у будь-яких складних ситуаціях звертайтеся за допомогою до поліції!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар