Новини Закарпаття

Головного управління ДСНС України у Закарпатській області інформує


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟐𝟔 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟕 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

🔵Щодо обстановки з пожежами:
𝟐𝟓.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 16:30 пожежа у надвірній споруді (дровітня) за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Глибокий Потік, вул. Центральна. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 35 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевої пожежної команди та Центру безпеки громадян Солотвинської тергромади.
𝟐𝟓.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 17:30 пожежа у надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, смт Тересва, вул. Комарова. На пожежі отримав опіки І-ІІ ст. верхніх кінцівок, плечей та спини власник будинку 1969 року народження. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 35 кв. м. Ймовірна причина пожежі – спалах газоповітряної суміші. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевої пожежної команди смт Тересва та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
𝟐𝟓.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 21:11 пожежа у житловому будинку за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, с. Грушово, вул. Центральна. На пожежі отримала опіки верхніх кінцівок І ст. громадянка 1946 року народження. Вогнем пошкоджено дві кімнати загальною площею 30 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались три одиниці техніки від місцевої пожежної команди смт Тересва, Центру безпеки громадян Солотвинської тергромади та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
𝟐𝟓.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 22:16 загорання легкового автомобіля марки "Mercedes-Benz" S 560, 2017 року випуску за адресою: м. Хуст, вул. Долиная. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини 1 АЦ 14 ДПРЧ м. Хуст.

🟡Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟓.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 19:00 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що громадянка, 1960 року народження пішла в лісовий масив поблизу с. Порошково Ужгородського району та не повернулась. О 23:50 її не знайдено, пошуки призупинені до вияснення обставин зникнення працівниками поліції. Для проведення пошукових робіт залучалося гірське пошуково-рятувальне відділення м. Ужгород.
Перейти на сайт