Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

жовтня 22 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟮 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 23 виїзди, з яких три - хибні.
🟥Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟭.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 13:50 - загорання в приміщенні келії Покровського чоловічого скиту за адресою: Тячівський район, Углянська ТГ, с. Колодне. На пожежі травмовано громадянина, 1966 р.н. Вогнем знищено крівлю та перекриття другого і третього поверху на площі 300 кв.м, майно та меблі мансардного поверху, частково другого поверху. На гасіння залучалося шість одиниць техніки від 1 та 14-ї державних пожежно-рятувальних частин мм. Тячів та Хуст, державного пожежно-рятувального поста с.Драгово та місцевих пожежних команд сс. Угля, Чумалево, Драгово.
𝟮𝟭.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:10 - загорання електричного котла у житловому будинку за адресою: Ужгородський р-н., Холмківська ТГ, с. Розівка, вул. Тупікова. Вогнем пошкоджено електричний котел. На гасіння залучалась дві одиниці техніки від 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟮𝟭.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:40 - загорання надвірної споруди (лазня) за адресою: Хустський р-н., Пилипецька ТГ, с. Пилипець. Вогнем знищено крівлю та перекриття надвірної споруди з прибудовами на площі 160 кв.м., пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку. На гасіння залучалися три одиниці техніки від 13-ї та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин смт Воловець та Міжгір’я, а також державного пожежно-рятувального поста сПилипець.
𝟮𝟮.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 00:20 - загорання легкового автомобіля марки «Skoda Fabia» 2008 р.в. за адресою: м. Хуст, вул. Тімірязєва. Вогнем знищено відсік двигуна та салон автомобіля. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
🟠Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟭.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 08:00 при звірці зі службами до рятувальників надійшло повідомлення про отруєння чадним газом громадянки, 1996 р.н., мешканки м. Ужгород, вул. Жемайте. Отруєння отримане внаслідок неправильного облаштування пічного опалення. Потерпіла знаходиться в терапевтичному відділенні Ужгородської міської лікарні, стан середньої важкості, стабільний. Підрозділи ДСНС не залучалися.
𝟮𝟭.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:00 від чергового ГУНП надійшло повідомлення про ймовірне замінування об’єкту за адресою: м. Ужгород, вул. Доманинська. О 15:50 вибухотехніками ГУНП обстежено будівлю, вибухонебезпечних предметів не виявлено, виклик виявився хибним. Для забезпечення пожежної безпеки залучалось чергове відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужород.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар