На Закарпатті у лісі майже щодня зникають люди

жовтня 13 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟑 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐𝟎 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

🟠Упродовж чергової доби пожеж не зареєстровано.

🔵Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟐.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 15:20 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про те, що в кімнаті багатоповерхового житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. Возз’єднання. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟏𝟐.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 15:24 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП за адресою: Мукачівський район, с. Зняцьово, відкрита територія. О 17:55 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

🟡Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟎𝟖.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:10 до ДСНС Закарпаття повідомили, що киянин 1969 р.н. пішов по гриби у лісовий масив поблизу смт Воловець Мукачівського району, де втратив орієнтир місцевості та заблукав. Для проведення пошуково-рятувальних робіт упродовж 8-12 жовтня залучався особовий склад гірських пошуково-рятувальних груп смт Воловець та м. Ужгород, працівники поліції, військові, родичі та місцеве населення. Гірські рятувальники обстежили схили гори Темнатик та найближчі ущелини, однак чоловіка не виявили
Учора о 20:00 пошуки зниклого призупинені, людини не знайдено. Продовження робіт заплановано на 13.10.2022.
𝟏𝟏.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:50 до ДСНС повідомили про те, що мешканець м. Дніпро, 1996 р.н. пішов у лісовий масив, втратив орієнтир місцевості та заблукав в районі с. Кваси Рахівського району. 12.10.2022 о 10:30 він самостійно вийшов у с. Кваси, стан здоров’я задовільний. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучались гірські пошуково-рятувальні відділення с. Кваси та смт Ясіня.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар