Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

жовтня 11 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟏 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟎 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
🟠Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟎.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 22:48 пожежа в надвірній споруді (навіс з сіном) за адресою: Хустський район, Хустська територіальна громада, с. Крайниково, вул. Шевченка. Вогнем знищено навіс та 1,5 т сіна на площі 15 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟏𝟏.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 22:48 пожежа в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Великобийганська територіальна громада, с. Астей, вул. Дружби Народів. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 36 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово.
Некласифіковані надзвичайні події
🔵𝟏𝟎.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 17:20 до ДСНС Закарпаття повідомили, що в кімнаті багатоповерхового житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. Легоцького. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
🔴Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟎𝟖.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:10 до ДСНС Закарпаття повідомили, що киянин 1969 року народження пішов по гриби у лісовий масив поблизу смт Воловець Мукачівського району, де втратив орієнтир місцевості та заблукав. Для проведення пошуково-рятувальних робіт впродовж 8-10 жовтня залучався особовий склад гірської пошуково-рятувальної групи смт Воловець, працівники поліції, військові та місцеве населення. Учора о 21:00 пошуки зниклого призупинені, людини не знайдено. Продовження робіт заплановано на 07:30 11.10.2022.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар