На Закарпатті почастішали випадки важких аварій зі смертельними наслідками

жовтня 06 / 2022


Виїзди на ДТП – одні з найважчих 😔 у роботі 🚑«екстренки». Як психологічно, так і в професійному аспекті. На жаль, почастішали випадки важких аварій зі смертельними наслідками… Одна з останніх – лобове зіткнення двох легкових автомобілів «Daewoo Lanos» та «Volkswagen Passat B8» яке сталося вчора, в Ужгороді на об’їзній дорозі
О 15.50 на лінію «103» поступило повідомлення про ДТП неподалік автосалону Mitsubishi. Через кілька хвилин 🚑 бригада «екстренки» (лікар – Віктор ОЛІЙНИК, фельдшер – Василина СТЕГУРА, лікар-інтерн Юлія ЦІСИК, водій – Роман МОТНИК) була на місці пригоди. На жаль, 66-річний водій «Daewoo Lanos» від травм несумісних з життям вже був мертвий. Чоловіка затиснуло між сидінням та передньою панеллю легковика. Для деблокування тіла потерпілого була викликана рятувальна служба ДСНС.
Другий учасник ДТП, водій Volkswagen, отримав травми живота та тазу. 41-річний чоловік перебував у свідомості і скаржився сильний біль. Медики обережно звільнили його з авто, знеболили, імобілізували на ношах та доставили до відділення екстреної медичної допомоги 🏥 Ужгородської ЦМКЛ.
‼️☝️ "103" нагадує:
ЗА ДАНИМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІ НАЙЧАСТІШЕ ПРИЧИНАМИ АВАРІЙ В УКРАЇНІ СТАЮТЬ:
🟥 Порушення правил маневрування
🟥 Перевищення безпечної швидкості
🟥 Недотримання дистанції
🟥 Порушення правил проїзду перехресть
🟥 Керування транспортом у стані сп'яніння



103 Закарпаття
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар