Жах! Дві смертельні аварії сталися на Закарпатті - подробиці від поліцейських

жовтня 03 / 2022

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють обставини аварій, у яких загинуло двоє людей. Обидві ДТП сталися протягом сьогоднішньої ночі. Відомості за даними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань

слідчі поліції закарпаття розслідують дві смертельні аварії, що трапилися цієї ночі
Протягом цієї ночі до поліції надійшло два повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди: у місті Мукачево та в селі Рокосово Хустського району. Внаслідок цих аварій загинуло двоє пішоходів.

У першому випадку на Хустщині 29-річна жителька Берегівського району здійснила наїзд на 60-річного чоловіка. Водійка рухалася поза межами населеного пункту на автомобілі «Volkswagen Golf». В той час пішохід, дані якого наразі встановлюються, переходив дорогу на неосвітленій ділянці дороги, поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Слідчі поліції закарпаття розслідують дві смертельні аварії, що трапилися цієї ночі

Повідомлення про іншу аварію надійшло уже за півтори години після ДТП у Рокосово. За повідомленням працівника патрульної поліції, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 41-річний мешканець Мукачева, на в’їзді у місто Мукачево допустив наїзд на 55-річного чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Внаслідок наїзду потерпілий помер на місці аварії.

За обома фактами слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

Водіїв поліцейські освідчили. За кермом вони перебували тверезі. Їх транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

У ході слідства поліцейські встановлюватимуть усі обставини цих дорожньо-транспортних пригод.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар