Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

вересня 26 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 𝟮𝟰-𝟮𝟲 вересня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 49 виїздів, з яких 2- хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 04:14 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Мукачівський р-н, Великолучківська ТГ, с. Ракошино, вул. Європейська. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 12 кв.м та 2 куб.м дров. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальнтх частин м. Мукачево.
𝟮𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 14:11 - пожежа в розподільчому щитку житлового будинку за адресою: Мукачівський р-н, Воловецька ТГ, смт. Воловець, вул. Шевченка. Вогнем пошкоджено розподільчий щиток. На гасіння залучались дві одиниці техніки 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.
𝟮𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:33 - пожежа в кафе-ресторані за адресою: Берегівський р-н, Кам’янська ТГ, с. Сільце, вул. Молодіжна. Пожежею знищено крівлю на площі 300 кв.м, господарський інвентар та речі домашнього вжитку, частково пошкоджено перекриття 1-го і 2-го поверху. На гасіння залучались три одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟮𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:23 - загорання газового стояка біля житлового будинку за адресою: Мукачівський р-н, Воловецька ТГ, смт Воловець, вул. Шевченка. Пожежею пошкоджено стіну житлового будинку на площі 2 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 03:43 - пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Баранинська ТГ, с. Руські Комарівці, вул. Миру. Вогнем пошкоджено обрешітку на площі 7 кв.м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучалась дві одиниці техніки 3-ї та 5-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород та смт Середнє.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮о 09:39 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський р-н, Неліпинська ТГ, с. Сасівка, вул. М. Павлишинця. Вогнем пошкоджено кімнату на площі 12 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 13:09 - загорання сміття на території недобудови, власник встановлюється, за адресою: м. Ужгород, пл. Кирила і Мефодія, б/н. Пожежею знищено сміття на площі 2 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:13 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Резервна, б/н. Пожежею пошкоджено диван на площі 2 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м.Мукачево.
26.09.2022 о 01: 50 - загорання сміття на відкритій території, за адресою: м.Ужгород, вул. Сечені, б/н. Пожежею знищено сміття на площі 3 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟰.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:48 до рятувальників надійшла інформація про те, що в кімнаті приватного житлового будинку , за адресою: м. Ужгород, вул. Яна Гуса, розбито побутовий ртутний термометра. Для проведення заходів з демеркуризації залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟮𝟰.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:06 до оперативно-координаційного центру від чергового ГУНП надійшла інформація про виявлення 11 мінометних мін за межами населеного пункту, за адресою: Берегівський р-н, Берегівська ТГ, с. Гать. 25.09.2022 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено 13 мінометних мін калібром 82мм та 6 од. набоїв часів Другої світової війни.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:00 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту, втратила орієнтир та заблукала особа жіночої статі за адресою: Рахівський р-н, с. Вільховатий, Карпатський біосферний заповідник. О 18:10 заблукалу знайдено, та доставлено до місця тимчасового проживання. Для проведення пошукових робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення м. Рахів.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:20 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про виявлення ВНП (протитанкова міна) в лісовому масиві, за межами населеного пункту, за адресою: Мукачівський р-н, с. Шенборн, б/н. Вилучення та знешкодження ВНП заплановано групою піротехнічних робіт на 26.09.2022.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:07 надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів у лісовому масиві поблизу с. Загаття, Хустського району, втратила орієнтир місцевості та заблукала мешканка с. Загаття Хустського району 1943 року народження . Станом на 06:00 26.09.2022 жінку не знайдено. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Для проведення пошукових робіт залучено: гірське пошуково-рятувальне відділеня м. Мукачево (4 чол о/с, 1 од. тех.), Іршавський відділ поліції № 1 Хустського РУ ГУНП (10 чол о/с, 2 од. тех.), місцеве населення - 5 чоловік.
𝟮𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 22:20 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів у лісовому масиві поблизу с. Боржавське, Берегівського району, втратив орієнтир місцевості та заблукав мешканець с.Боржавське 1966 року народження. О 00:20 під час проведення пошуково-рятувальних робіт від родичів поступила інформація, що громадянин самостійно повернувся додому. Для проведення пошукових робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення м. Іршава (4 чол о/с, 1 од. тех.) та близько 10 чоловік місцевого населення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар