Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

вересня 21 / 2022
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟭 вересня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 16 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟬.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 10:42 загорання легкового автомобіля марки ВАЗ-2107 за адресою: Ужгородський район, Сюртівська територіальна громада, с. Сюрте, вул. Куря. Пожежею пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп.
𝟮𝟬.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 14:43 пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Буштинська територіальна громада, с. Кричово, вул. Набережна. Пожежею знищено крівлю та перекриття на площі 430 кв.м, домашнє майно, автомобіль ВАЗ-2106, пошкоджено автомобілі ВАЗ-2107 та Opel Kadett. На гасіння пожежі залучались чотири одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста с. Драгово, а також місцевих пожежних команд с. Угля і с. Чумальово.
𝟮𝟬.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:28 пожежа в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. І.Зріні. Пожежею пошкоджено крівлю на площі 3 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟮𝟬.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:43 надійшла заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла орієнтовно о 21:00 за адресою: Рахівський район, Богданська територіальна громада, с. Богдан, вул. І.Франка. Пожежею пошкоджено 1 м електропроводки та підшивку крівлі на площі 1 кв.м. Підрозділи ДСНС не залучались.

Некласифіковані надзвичайні події:
𝟮𝟬.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 17:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів у лісовому масиві поблизу с. Теребля Тячівського району втратив орієнтир місцевості та заблукав мешканець с. Олександрівка Хустського району 1944 р.н. О 19:00 його було знайдено місцевим населенням, стан здоров'я задовільний. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучався особовий склад гірського пошуково-рятувального відділення смт Усть-Чорна (5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки).

Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації:
𝟭𝟵.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 17:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів поблизу с. Лавки Мукачівського району втратив орієнтир та заблукав місцевий мешканець 1945 р.н. О 09:50 𝟮𝟬.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 він самостійно вийшов з лісового масиву, доставлений в Мукачівську центральну районну лікарню. Для проведення пошукових робіт залучалися гірські пошуково-рятувальні відділення м. Мукачево та м. Ужгород.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар