Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

вересня 08 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟖 вересня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟕 виїздів, із них 𝟐 – хибні виклики.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:38 пожежа в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Кам’янська територіальна громада, с. Мідяниця. Пожежею пошкоджено споруду на площі 12 кв.м. На гасіння залучались одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟎𝟖.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 04:10 загорання легкового автомобіля марки Mercedes-Benz E200 за адресою: Хустський район, Колочавська територіальна громада, с. Негровець. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. На гасіння залучались одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Синевир.
Ще упродовж чергової доби виникло 𝟒 загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Дві пожежі сталося в Ужгородському районі та по одній – у Мукачівському й Берегівському. Усього вогнем знищено 2,9 га рослинності.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар