На Закарпатті чоловік провалився в колодязь: була проведена спецоперація щоб врятувати його

вересня 04 / 2022

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує:

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 7:00 𝟰 вересня 2022 року для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків,гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 11 виїздів. Хибних викликів не зареєстровано.
Щодо обстановки з пожежами
𝟬𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 12:45 - пожежа в будівлі, що не експлуатується за адресою: м. Ужгород, вул. Орлина. Вогнем знищено сміття на площі 1 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 14:30 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський р-н, Нижньоворітська ТГ, с. Задільське, вул. Підгірна. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 1 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались 1дві одиниці техніки з державних пожежно-рятувальних постів смт. Жденієво та с. Н. Ворота.
𝟬𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:00 загорання сміття на відкритій території, за адресою: м. Ужгород, вул. Тімірязєва, б/н. Вогнем знищено сміття на площі 10 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
Некласифіковані надзвичайні події
𝟬𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 об 11:15 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про падіння 56-річного чоловіка в колодязь на території приватного дворогосподарства, за адресою: Берегівський р-н, Берегівська ТГ, с. Яноші, вул. Петефі. Для проведення рятувальних робіт залучалося чергове відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово.
𝟬𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 13:02 до рятувальників надійшла інформація про обвал перекриття на чоловіка, 1979 р.н., під час проведення ремонтних робіт за адресою: м. Хуст, вул. Садова. Для проведення рятувальних робіт залучалося чергове відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟬𝟯.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:05 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про те, що поблизу водоспаду «Плишка» Ужгородського району втратив орієнтир та заблукав 22-річний чоловік. 04.09.2022 о 01:40 вищезазначену особу знайдено у задовільному стані. Для проведення пошукових робіт залучалося гірське пошуково-рятувальне відділення м.Ужгород, працівники поліції та прикордонники.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар