Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

серпня 31 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟯𝟬 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 24 виїзди, з яких один - хибний.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟯𝟬.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 11:29 загорання легкового автомобіля марки «Mersedes-Benz Е220», 2008 р.в. за адресою: Берегівський район, Берегівська ТГ, с. Мужієво, вул. Ф.Ракоці. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.
𝟯𝟭.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 00:53 загорання сміття в сміттєвому баку за адресою: м. Ужгород, вул. Минайська. Пожежею знищено сміття на площі 5 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Ужгород.
Ще упродовж чергової доби виникло 8 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше, 3 випадки, сталися на Берегівщині. В Ужгородському та Хустському районах по два рази горіла суха трава. Також одна аналогічна пожежа виникла й на Мукачівщині. Усього вогнем знищено 4,71 га рослинності.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар