Новини Закарпаття

Рятувальники відзвітували за минулу добу про надзвичайні ситуації


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟐𝟖 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟔 виїздів, із яких 𝟑 – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟐𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 05:23 пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Фединця. Пожежею перекриття на площі 10 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород
𝟐𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 09:57 загорання тирси на відкритій територій за адресою: Мукачівський район, Великолучківська ТГ, с. Червеньово. Залучено дві одиниці техніки 9-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. Об 11:43 пожежу локалізовано на площі 0,8 Га. Станом на 06:00 ліквідація триває.
𝟐𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 14:11 пожежа в надвірній споруді за адресою: м. Ужгород, вул. Тельмана. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 20 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟐𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 19:30 загорання сміття в закинутій надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Оноківська ТГ, с. Кам’яниця. Пожежею знищено сміття в на площі 16 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟐𝟖.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 02:15 пожежа в літній кухні за адресою: Хустський район, Іршавська ТГ, с. Осій, вул. Б.Хмельницького. Пожежею кімнату кухні на площі 30 кв.м та частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались 2 одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
Ще упродовж чергової доби виникло 18 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Антирейтинг "очолює" Ужгородський район. Тут виникло 8 пожеж, по три – у Берегівському та Хустському районах. Ще 4 факти горіння сухої рослинності зафіксовано на Мукачівщині. Усього вогнем знищено 21,281 га рослинності.
Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 10:12 до Служби порятунку надійшла інформація про те, що в квартирі багатоквартирного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Мукачево, вул. Бартелона Карлоцького. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево на одній одиниці техніки.
𝟐𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 об 11:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення ВНП за адресою: Хустський район, Горінчівська ТГ, с. Посіч, лісовий масив. О 18:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучено та знищено ручну гранату - 1 од.
Перейти на сайт