Новини Закарпаття

Закарпатські рятувальники відзвітували за надзвичайні ситуації минулої доби


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟮 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 10 виїздів, з яких один - хибний.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟭.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18:24 - пожежа в житловому будинку та надвірній споруді, за адресою: Тячівський район, Дубівська ТГ, смт Дубове, вул. Жовтнева. Пожежею знищено крівлю житлового будинку на площі 130 кв. м, частину домашнього майна й надвірну споруду на площі 32 кв. м. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних постів селищ Дубове та Усть-Чорна, а також 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
𝟮𝟮.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 02:47 - пожежа в надвірній споруді, за адресою: Рахівський район, Богданська ТГ, с. Луг. Пожежею пошкоджено дерев’яну надвірну споруду на площі 11 кв. м, 2 кіб. м дров та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та місцевої пожежної команди с. Видричка.
Ще упродовж чергової доби виникло 3 загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях області. Двічі горіло на Мукачівщині та ще одне займання сухостою сталося на території Ужгородького району. Усього вогнем знищено 1,01 га сухої трави.
Некласифіковані надзвичайні події
21.08.2022 о 13:10 до ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про те, що у р. Тиса, за адресою: Тячівський район, смт Тересва знайдено тіло мешканця с. Негровець Хустського району 1985 р.н. Для вилучення тіла ймовірного потопельника залучалось відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
Перейти на сайт