На Закарпатті за добу ліквідовано 14 пожеж

серпня 14 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟰 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків,гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 29 виїздів, з яких 2 - хибні.
𝟭𝟯.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 07:22 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський р-н, Холмківська ТГ, с. Сторожниця, вул. Минайська. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 10 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
𝟭𝟰.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 01:13 - пожежа в автомобілі Renault Master, 2000 р. в. за адресою: Хустський р-н, Зарічанська ТГ, с. Заріччя, вул. Першотравнева. Пожежею знищено відсік двигуна. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
Також, впродовж чергової доби виникло 𝟏𝟮 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше - 5 пожеж зафіксовано на Берегівщині. 4 рази горіло на Мукачівщині, двічі на Хустщині та одне займання зафіксоване на Ужгородщині. Усього вогнем знищено 7,7 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар