19 пожеж за добу: Закарпатські рятувальники відзвітували про надзвичайні події

серпня 13 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟑 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟒𝟎 виїздів, з яких 𝟓 - хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟐.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 10:00 пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Хустський район, Драгівська ТГ, с. Золотарево, вул. Діброва. Пожежею знищено покрівлю літньої кухні на площі 15 кв.м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки державного пожежно-рятувального поста с. Драгово та місцевої пожежної команди с. Драгово.
𝟏𝟐.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 16:50 пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська ТГ, смт Кобилецька Поляна, вул. Вишнева. Пожежею знищено покрівлю житлового будинку на площі 81 кв.м, крівлю надвірної споруди (літня кухня) на площі 6 кв.м та покрівлю господарської споруди на площі 6 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди смт Кобилецька Поляна.
𝟏𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 00:30 пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Холмківська ТГ, с. Концово, вул. Тарновецька. Пожежею знищено речі домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку на площі 15 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
𝟏𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 01:58 пожежа в житловому будинку за адресою: Хустський район, Горінчівська ТГ, с. Монастирець, вул. Незалежності. Пожежею знищено крівлю та перекриття житлового будинку на площі 35 кв.м, крівлю та перекриття надвірної споруди на площі 32 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
Також, впродовж чергової доби виникло 𝟏𝟓 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Антилідери - Берегівський та Ужгородський райони, тут зафіксовано по 5 випадків. Ще 4 пожежі виникло на території Мукачівського району та одна на Хустщині. Усього вогнем знищено 12,185 га сухої рослинності.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар