Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

серпня 11 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟬𝟴 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 24 виїзди, з яких три - хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟳.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 09:10 - загорання магазину-кафе, за адресою: м. Мукачево, вул. Кооперативна. На пожежі отримав отруєння чадним газом громадянин 1982 року народження. Пожежею знищено 2 холодильники, кондиціонер та пошкоджено перекриття на площі 48 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 11-ї та 10-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟬𝟳.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 17: 50 - загорання атомобіля ВАЗ-2106 1985 року випуску, за адресою: Рахівський район, м. Рахів, вул. Буркут. Пожежею знищено електропроводку моторного відсіку та пошкоджено сам моторний відсік. На гасіння залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.
Ще упродовж чергової доби виникло 𝟏𝟓 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше, по 5 випадків, зафіксовано на Ужгородщині та Мукачівщині. Ще 4 загорання виникло на Хустщині. Також одна пожежа в екосистемах сталися в Берегівському районі. Усього вогнем знищено 15,1 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар