На Закарпатті рятувальники за минулу добу ліквідували 30 пожеж

серпня 09 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟎𝟗 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟓𝟐 виїзди, з яких два - хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟴.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 14:10 - .загорання сухої трави та чагарників на території приватного дворогосподарства, за адресою: Ужгородський район, Перечинська ТГ, м. Перечин, вул. Маяковського. Внаслідок спалювання сухої трави отримала термічні опіки тіла (обличчя, груди та верхні кінцівки І ст.) громадянка, 1953 року народження. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,007га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟬𝟴.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:12 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Нересницька ТГ, с. Ганичі, вул. Народна. Пожежею знищено дерев’яну надвірну споруду на площі 12 кв. м та 500 кг сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних підрозділів смт Дубове та м. Тячів.
𝟬𝟴.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18:10 - пожежа в надвірній споруді (літня кухня з мансардою) за адресою: Тячівський район, Нересницька ТГ, с. Терново, вул. Визволення. Пожежею знищено покрівлю літньої кухні з мансардою на площі 63 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки місцевих пожежних команд с. Нересниця та смт Тересва.
Ще упродовж чергової доби виникло 𝟮𝟳 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше, 8 випадків, зафіксовано на Ужгородщині. Ще по 6 пожеж виникло на Берегівщині та Мукачівщині. Також 4 пожежі в екосистемах сталися в Хустському районі та ще 3 на Тячівщині. Усього вогнем знищено 22,711 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар