Рятувальники відзвітували за минулу добу про надзвичайні події

серпня 05 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟬𝟱 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 45 виїздів, з яких п’ять - хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟰.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 11:41 - загорання штабелів дерев’яного брусу та панелей утеплювача на відкритій території підприємства за адресою: м. Ужгород, вул. Електрозаводська. Пожежею знищено штабелі дерев’яного брусу та панелі утеплювача на площі 8,2 куб. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟰.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18:18 - пожежа в надвірній споруді, за адресою: Хустський район, Довжанська ТГ, с. Довге, вул. Велика. Вогнем знищено покрівлю на площі 10 кв. м та 1 куб. м дров. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Довге та 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟬𝟰.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 22:49 - загорання газового колта в квартирі багатоквартирного житлового будинку, за адресою: Хустський район, Міжгірська ТГ, смт Міжгір’я, вул. Ігнатишина. Пожежею пошкоджено кімнату на площі 2 кв. м та газовий котел. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.
Ще упродовж чергової доби виникло 21 загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше, 10 випадків, зафіксовано на Ужгородщині. Ще 4 загорання виникло на Мукачівщині та три – на Берегівщині. Також по дві пожежі в екосистемах сталися в Хустському та Тячівському районах. Усього вогнем знищено 18,93 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар