Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

липня 30 / 2022

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 𝟯𝟬 липня 2022 року.
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 58 виїздів, із них чотири – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟵.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 07:20 - загорання альтанки за адресою: м. Ужгород, вул. Ревая. Пожежею знищено дах альтанки на площі 2 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.
𝟮𝟵.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 об 11:06 - пожежа в надвірній споруді (хлів з літньою кухнею) за адресою: Хустський р-н, Іршавська ТГ, с. Загаття, вул. Миру. Пожежею знищено крівлю на площі 130 м2, речі домашнього вжитку, господарський інвентар, 5 м3 сіна та 1 тону сіна. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Іршава.
𝟮𝟵.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:52 - загорання газового стояка поблизу житлового будинку за адресою: Мукачівський р-н, Мукачівська ТГ, с. Завидово, вул. Садова, б/н. Пожежею пошкоджено газовий стояк. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. Погашено до прибуття.
𝟮𝟵.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:43 - загорання легкового автомобіля, марки «Volkswagen Golf», 1998 р.в., за адресою: м. Іршава, вул. Федорова, б/н. Пожежею знищено відсік двигуна. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟯𝟬.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 04:22 - загорання сміття на території приватного дворогосподарства за адресою: м. Рахів, вул Вербник, б/н. Пожежею знищено сміття на площі 1 м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.
Ще упродовж чергової доби виникло 31 займання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше пожеж – 9 випадків зафіксовано в Берегівському районі. Ще по сім займань загорання виникло на Хустщині та Ужгородщині. Шість разів горіло на Мукачівщині та дві пожежі виникли на Тячівщині. Усього вогнем знищено 18,28 га сухої трави.
Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟵.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 об 11:44 до рятувальників надійшло повідомлення про ДТП за адресою: Берегіський р-н, Великоберезька ТГ. На відрізку автошляху між населеними пунктами Кідьош та Великі Береги, водій автомобіля ВАЗ 2109 не впоралася з керуванням та з’їхав кювет з подальшим перекиданням на дах. Внаслідок ДТП керманич транспортного засобу, 1948 року народження, загинув на місці. Для ліквідації наслідків ДТП залучалася одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово.
𝟮𝟵.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:00 в оперативно-рятувальну службу надійшла інформація про виявлення ВНП за адресою: за адресою: Мукачівський р-н, смт. Воловець, вул. Яблунева, 6-й квартал Верхньоволовецького лісництва. Вилучення та знешкодження заплановано на 30.07.2022.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар