Пожежі та розшук чоловіка: Закарпатські рятувальники відзвітували за добу

липня 14 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 14 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 13 виїздів, з яких один – хибний.
Щодо обстановки з пожежами:
13.07.2022 о 15:45 - загорання будівлі, що не експлуатується, за адресою: Хустський район, Драгівська ТГ, с. Золотарьово, вул. Кутузова. Пожежею знищено покрівлю на площі 15 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Драгово.
13.07.2022 о 22:11 - загорання легкового автомобіля Ford Fiesta 2008 р.в., за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
Ще упродовж чергової доби виникло два загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях Ужгородського району. Усього вогнем знищено 0,21 га сухої трави.
Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
13.07.2022 продовжилися пошуки мешканця смт Ясіня Рахівського району 1959 року народження. Для проведення пошукових робіт залучалося гірське пошуково-рятувальне відділення м. Іршава (4 рятувальника та 1 одиниця техніки). Зниклого громадянина не знайдено.
Пошукові роботи призупинено до з’ясування обставин правоохоронними органами.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар