Небезпека на Закарпатті: Рятувальники відзвітували

липня 06 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟎𝟔 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟒𝟗 виїздів, з яких два - хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟓.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:43 - пожежа в надвірній споруді (котельня), за адресою: Хустський район, Вишківська ТГ, с. Велятино, ур. Думенці. Пожежею знищено обшивку стелі котельні площею 25 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟎𝟓.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 22:15 - пожежа в надвірній споруді (хлів), за адресою: Хустський район, с. Синевир. Пожежею знищено покрівлю хліва площею 50 кв. м, 2 т сіна та частину майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки державних пожежно-рятувальних постів сіл Синевир та Колочава.
𝟎𝟓.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 23:05 - загорання в металевому контейнері, за адресою: Ужгородський район, Баранинська ТГ, с. В.Лази, вул. Вознесенська. Пожежею знищено металевий контейнер площею 12 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 5-ї державної пожежно-рятувальної частини смт.Середнє.
Ще упродовж чергової доби виникло 𝟏𝟗 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше – вісім разів горіло на Ужгородщиніі. На Хустщині, Мукачівщині та Берегівщині було три випадки займання сухостою. Ще по одному разу горіло сухотрав’я в Рахівському та Тячівському районах. Усього пожежами знищено 14,14 га сухої трави.
Некласифіковані надзвичайні події
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар