За добу 7 пожеж: Закарпатські рятувальники відзвітували за добу

липня 03 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 3 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 27 виїздів, з яких 𝟓 виявились хибними.
Щодо обстановки з пожежами:
03.07.2022 о 00:45 - пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Тячівський район, Буштинська ТГ, смт Буштино, вул. Українська. Вогнем знищено дерев’яну надвірну споруду площею 48 кв. м. та майно, що знаходилося всередині. На гасіння залучались дві одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Тячів та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.

Окрім цього, впродовж чергової доби зафіксовано 6 загорань сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше – 2 пожежі виникло на території Хустського району. Також по одному випадку займань зареєстровано у Тячівському, Берегівському, Мукачівському районах та м. Ужгород. Усього пожежами знищено 6,15 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар