Рятувальники Закарпаття оприлюднили інформацію про надзвичайні події за добу

червня 21 / 2022
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 21 червня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 37 виїздів, з яких чотири – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
20.06.2022 о 19:58 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська ТГ, с.Лази, вул. Шевченка. Вогнем знищено крівлю й перекриття на площі 50 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець та державного пожежно-рятувального поста с.Н.Ворота.
Ще упродовж чергової доби зафіксовано 15 випадків загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях регіону. Найбільше – 5 разів горіло на Мукачівщині. Ще по чотри аналогічній пожежі було на Ужгородщині та Берегівщині.А в Хустському районі також двічі горіли екосистеми. Усього пожежами знищено 9,77 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар