Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

червня 14 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 14 червня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 15 виїздів, з яких один - хибний.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟯.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 23:53 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Середнянська ТГ, с. Гайдош, вул. Центральна. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 30 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟭𝟯.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 23:53 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Середнянська ТГ, с. Гайдош, вул. Центральна. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 50 кв. м та 13 т сіна. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 5-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє.
Некласифіковані надзвичайні події
𝟭𝟯.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:43 до ДСНС Закарпаття повідомили колеги із сусідньої Івано-Франківської області про те, що мешканець Рахівського району, смт Ясіня, ур. Стебний, 1991 року народження, під час проходження туристичного маршруту травмувався та потребує допомоги. Подія трапилася за адресою: Рахівський район, полонина Драгобрат, г. Близниця. О 17:00 потерпілого знайдено в районі г. Близниця, надано домедичну допомогу та о 19:15 транспортовано до смт Ясіня, де передано працівникам екстреної медичної допомоги. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась гірська пошуково-рятувальна частина Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟭𝟯.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 19:30 до ДСНС Закарпаття повідомили про витік газового конденсату нафтопродукту з автомобільної цистерни об’єм 38 куб. м внаслідок розгерметизації з’єднання випускного клапана, за адресою: Ужгородський район, с. В. Лази, вул. Східна. О 22:30 ТОВ «ТИТАН Плюс» з розгерметизоаної ємності відкачано 7 куб. м нафтопродукту, витік ліквідовано. Для забезпечення пожежної безпеки залучались дві одиниці техніки від 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар