4 масштабні пожежі: Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

червня 02 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟬𝟮 червня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 27 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟭.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 08:50 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Свалявська ТГ, с. Стройне. Вогнем пошкоджено електроінструменти, речі домашнього вжитку, а також закопчені стіни на площі 1 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟬𝟭.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 13:34 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Баранинська ТГ, с. Барвінок. Вогнем знищено дерев'яну надвірну споруду на площі 20 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟭.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18:23 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Чопська ТГ, с. Соломоново, вул. Головна. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 35 кв. м, легковий автомобіль ВАЗ-2103 та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь.
𝟬𝟭.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18:32 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Довжанська ТГ, с. Довге, вул. Боднарівська. Пожежею знищено покрівлю та перекриття надвірної споруди на площі 80 кв. м, легковий автомобіль Hyundai H1 та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались три одиниці техніки від 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
Ще упродовж чергової доби на відкритих територіях Ужгородського району шість разів горіли суха трава та сміття. Усього пожежами знищено 2,8 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар