Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

травня 17 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟕 квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐𝟎 виїздів, з яких два - хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟔.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 04:28 - пожежа в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Виноградівська ТГ, с. Боржавське, вул. Українська. Вогнем знищено домашнє майно та пошкоджено житлову кімнату на площі 25 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї (м. Виноградів) та 15-ї (м. Іршава) державних пожежно-рятувальних частин.
𝟏𝟔.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:30 - пожежа в будівлі за адресою: Мукачівський район, Кольчинська ТГ, с. Кольчино, вул. Фрідяшівська. Вогнем знищено побутові відходи на площі 50 кв. м та пошкоджено 2 металеві контейнера. На гасіння залучались три одиниці техніки другого державного пожежно-рятувального загону м. Мукачево.
𝟏𝟔.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 19:40 - надійшла заява про пожежу, яка виникла 16.05.2022 о 12:00 у вантажному причепі Krone (словацька реєстрація), 2007 р.в, за адресою: Хустський район, Білківська ТГ, с. Білки, вул. Горзова. Вогнем пошкоджені: тент причепа, утеплювач (мінвата) 20 рулонів та електропроводка. Підрозділи ДСНС на пожежу не викликались.
Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано два випадки загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях Ужгородського та Мукачівського районів. Усього пожежами знищено 0,5 га сухої трави.
Некласифіковані надзвичайні події:
𝟏𝟔.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟐 від Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області надійшло повідомлення, відповідно до звіту про дослідження патологічних матеріалів від 11.05.2022 , про підтвердження діагнозів сказу в собаки (с. Голубине) та лисиці (с. Стройне) Мукачівського району. Відповідно планується проведення комплекс заходів щодо попередження поширення та ліквідації сказу на території Полянської та Свалявської тергромад.
𝟏𝟔.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 22:00 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: м. Рахів, вул. Будівельна. Вилучення та знищення небезпечної знахідки заплановано на 17.05.2022 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар