Закарпатські рятувальники повідомили про надзвичайні ситуації, які відбулись на протязі доби

травня 09 / 2022
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 09 квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 12 виїздів, з яких два - хибні.

Щодо обстановки з пожежами:
08.05.2022 о 16:25 - загорання сухої трави та сміття на території місцевого підприємства, за адресою: Ужгородський район, Середнянська ТГ, с.Чабанівка, вул. Л. Українки. Пожежею знищено суху траву та сміття на площі 0,1 Га.. На гасіння залучалась дві одиниці техніки від першого державного пожежно-рятувального загону м. Ужгород.
08.05.2022 о 17:49 - пожежа в недіючій будівлі за адресою: Хустський район, Довжанська ТГ, с. Довге, вул. Перемоги. Вогнем пошкоджено 3 матраци на площі 4 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
09.05.2022 о 02:39 - пожежа в надвірній споруді (навіс з сіном) за адресою: Тячівський район, Буштинська ТГ, с. Теребля, вул. Набережна. Вогнем знищено навіс площею 4 кв. м, 1 ц сіна та 1 куб. м3 дров. На гасіння залучались дві одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано 3 випадки загорання сухої трави та сміття на відкритих територіях: двічі горіло на Ужгородщині та один раз в Хустському районі. Усього пожежами знищено 0,52 га сухої трави.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар