Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

квітня 05 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟓 квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟏 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟒.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 15:42 - пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Богданська ТГ, с.Луги. Вогнем пошкоджено стіну житлової кімнати площею один кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та місцевої пожежної команди с.Видричка.
𝟎𝟒.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 18:10 - загорання вантажного автомобіля Volvo за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська ТГ, с. Абранка, траса Київ-Чоп. Пожежею пошкоджено шини причепа (цистерна для палива). На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Н.Ворота.
𝟎𝟒.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:50 - загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Ужгородський район, Сюртівська ТГ, с. Малі Геївці. Пожежею знищено суху траву на площі 0,01 Га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟎𝟒.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 21:74 - загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Мукачівський район, Мукачвська ТГ, с. Ключарки. Пожежею знищено суху траву на площі 1 Га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Мукачево.
Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟎𝟐.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 14:45 від АТ «Закарпатгаз» поступило повідомлення, що через підняття рівня води в р. Теребля зруйновано опору газопроводу середнього тиску Ду 159 мм та надводний перехід, за адресою: Тячівський район, Буштинська ТГ, c. Чумальово. Станом на 19:10 04.04.2022 відновлено газопостачання 573 споживачам в c. Чумальово. Без газу залишилося ще 126 споживачів у зв’язку з їх відсутністю у своїх домогосподарствах. Для проведення аварійно-відновлювальних робіт залучались бригади Хустського відділення АТ “Закарпатгаз”.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар