Рахівчани попрощалися із загиблим захисником України (ФОТО)

квітня 03 / 2022


Тридцять восьмий день ворог нищить і шматує нашу країну. Залишає на її тілі глибокі рани, руйнує мирні українські міста. На це важко дивитися, у це страшно повірити. Ще страшніше, коли вбивають Воїнів за те, що вони люблять свою землю і стали на її захист від людиноненависницької орди.

Внаслідок військових дій за суверенітет, незалежність та цілісність країни проти російського агресора загинув молодий солдат з Рахова – Андій ШМІЛО. У рідному місті його поховали сьогодні, 2 квітня. В останню путь провели патріота, вірного сина України з військовими почестями – це велике визнання, як Героя України.

Прийшло багато місцевих жителів та вимушених переселенців, щоб вшанувати пам’ять Андрія, подякувати за подвиг, запалити свічку, покласти квіти.

«Біль і сум огорнули сьогодні кожного із нас. Маємо величезну, непоправну втрату- сина, брата, молодого хлопця, справжнього воїна, захисника української землі, захисника українського народу. Андрій не торгувався зі своєю совістю, не зважував зі своїм вибором. Він пішов захищати кожного із нас, пішов до кінця, пішов на смерть» – зазначив міський голова Віктор МЕДВІДЬ.

Довідково: Андрій ШМІЛО народився 22 квітня 2000 року у Рахові. Закінчив Рахівську загальноосвітню школу І-ІІІ ст.№4. Згодом вступив на військову службу до 24 бригади. Андрій був найменшим сином у сім’ї. Загинув 20 березня 2022 року у загарбницькій війні росії проти України.

Щирі співчуття рідним та близьким.
Вічна пам’ять Герою України.

Джерело
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар