Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

квітня 01 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏 квітня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟎 виїздів, із яких один – хибний.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟑𝟏.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 03:27 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Рахівський район, Великобичківська ТГ, смт Кобилецька Поляна, вул. Вишнева. Вогнем знищено крівлю на площі 30 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди смт Кобилецька Поляна.
𝟑𝟏.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 08:41 - пожежа в недіючій будівлі Іршавської райспоживспілки, за адресою: м. Іршава, пл. Народна. Вогнем знищено сміття на площі 2 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟑𝟏.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 10:22 - загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: м. Берегово, вул. Стефаника. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 1,2 Га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово.
𝟑𝟏.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:59 - пожежа в надвірній споруді за адресою: м. Свалява, вул. Ломоносова. Вогнем знищего дерев'яну стіну на площі 3 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Свалява.
Некласифіковані надзвичайні події:
𝟑𝟏.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 18:30 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Рахівський район, Ясінянська ТГ, с. Лазещина. Вилучення та знешкодження небезпечної знахідки групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення заплановане на 01.04.2022.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар