Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

березня 18 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 18 березня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 60 виїздів, із яких шість – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
17.03.2022 о 11:07 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Рахівський район, Ясінянська ТГ, с. Лазещина. Вогнем знищена дерев’яна надвірна споруда площею 12 кв. м та домашнє майно. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня.
17.03.2022 о 11:21 - пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Буштинська ОТГ, смт Буштино, вул. Борканюка. Вогнем пошкоджено ліжко. На пожежі отримав отруєння чадним газом власник, 1959 р.н. Його ушпиталено до Тячівської РЛ. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
17.03.2022 о 13:25 через загорання сухої трави на відкритій території відбулось загорання теплиці, за адресою: Берегівський район., Виноградівська ТГ, с. Підвиноградів, вул. Співака. Пожежею знищено суху траву на площі 0,3 Га та поліетиленову плівку на площі 200 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.
17.03.2022 о 14:50 - загорання навісу за адресою: Тячівський район, Буштинська ТГ, с. Кричово, вул. Гагаріна. Пожежею пошкоджено покрівлю навісу на площі 2 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки місцевої пожежної команди с. Чумальово.
17.03.2022 о 16:00 через загорання сухої трави на відкритій території відбулось загорання навісу з соломою, за адресою: Берегівський район, Пийтерфолвівська ТГ, с. Пийтерфолво, вул. Заводська. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2,5 Га, а також 2 т соломи та шиферну покрівлю на площі 30 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с.Вилок та місцевих пожежних команд сіл. Пийтерфолво й В. Паладь.
17.03.2022 о 16:11 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Бартока. Вогнем пошкоджено пластикову ламберію на площі 0,5 кв. м та електророзподілювач. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
17.03.2022 о 20:16 - загорання копиці з сіном за адресою: Ужгородський район, Тур'є-Реметівська ТГ, с. Раково, вул. Вакарова. Пожежею знищено 6 ц сіна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
18.03.2022 о 01:22 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Рахів, вул. Хрестовоздвиженська. Вогнем знищено перекриття на площі 44 кв. м, домашнє майно та господарську споруду площею 32 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.
18.03.2022 о 01:44 - пожежа в прибудові до житлового будинку за адресою: Мукачівський район, Свалявська ТГ, с. Росош, вул. Зарічна. Вогнем знищена покрівля на площі 40 кв. м та частина домашнього майна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано 36 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Мукачівщині (13 випадків). Також зафіксовано вісім займань в екосистемах Берегівського району та сім – на Хустщині. Ще по чотири пожежі в екосистемах сталося на Ужгородщині та Тячівщині
Усього пожежами знищено 63,8 га сухої трави й чагарників.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар