Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

березня 16 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 16 березня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 79 виїздів, із яких вісім – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
15.03.2022 о 05:40 - пожежа житлового корпусу Свято-Іоанно- Предтеченського монастиря за адресою: Хустський район, Іршавська ТГ, с.Дубрівка. Вогнем знищено покрівлю на площі 130 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
15.03.2022 о 17:59 - пожежа в ресторані за адресою: Берегівський район, Великобийганська ТГ, с. В. Бийгань, вул. Головна. Вогнем знищено покрівлю на площі 9 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово.
15.03.2022 о 18:17 - пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Хустський район, Довжанська ТГ, с. Бронька. Вогнем пошкоджено покрівлю хліва на площі 40 кв. м, а також пошкоджено перекриття літньої кухні на площі 25 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
15.03.2022 о 18:30 - пожежа в будівлі, яка не експлуатується, за адресою: м.Ужгород, вул. Елктрозаводська. Вогнем знищено сміття на площі 10 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
15.03.2022 о 22:15 - пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Тячівський район, Буштинська ОТГ, с.Чумальово, Незалежності. Пожежею знищено перекриття на площі 91 кв. м та частину домашнього майна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с. Чумальово.
Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано 56 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Ужгородщині (22 випадки) та Мукачівщині (16). Також зафіксовано 8 займань в екосистемах Берегівського району та 7 – на Хустщиніі Ще три пожежі сухостою було на на Тячівщині.
Усього пожежами знищено 95,7 га сухої трави й чагарників.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар