Під час перевірки лижної фабрики у Чопі фахівці Держпраці зафіксували низку порушень

січня 30 / 2022
Під час перевірки лижної фабрики у Чопі фахівці Держпраці зафіксували низку порушень


Комісія у складі галузевих інспекторів Управління Держпраці у Закарпатській області провела у Чопі на підприємстві ТОВ «Бліцарт Продукціон» планову перевірку з питань додержання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки

Цей суб’єкт господарювання належить австрійській фірмі, що спеціалізується на виготовленні лижної продукції. На українському ринку підприємство працює з 2006 року і загалом має непогану репутацію.

Але у ході перевірки фахівці Управління зафіксували понад 20 порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Серед найбільш суттєвих – підприємство не отримало дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

За результатами проведеного контрольного заходу складено відповідний акт, а керівнику підприємства внесено припис на обов’язкове усунення виявлених порушень. Якщо підприємство самостійно не зупинить небезпечні виробничі об’єкти, буде поданий позов про заборону експлуатації чи виконання робіт, які несуть загрозу працівникам.

Управління Держпраці у Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар