102 роки відсвяткувала жителька Рахівщини

січня 22 / 2022

21 січня 2022 року свої поважні 102 роки відзначила мешканка селища Великий Бичків Паньківна. Довгожительці випало пережити важкі часи.

Пригадує, що тоді життя було нелегким, довелося побачити все: і війну, і голод, і перемогу, пройти через сумні і радісні хвилини життя. Часом не вистачало навіть продуктів, оскільки в той час, з приходом радянської влади, весь врожай люди були змушені віддавали державі, а собі залишали лише десяту частину.

Пані Василина попри це, ніколи ні на що не скаржилася і все життя багато працювала, сама виховувала трьох дітей й завжди допомагала іншим.


Зараз, не зважаючи на поважний вік, бабуся проводить свій час жваво та з користю. Берегиня домашнього добробуту, любляча та улюблена мама, приємна та активна людина, – саме так говорять про пані Василину близькі.

А рідні кажуть, що коли у довгожительки є настрій то вона співає пісні та розповідає вірші, а також приділяє час молитві, адже всі свої роки пані Василина віддала вірі у Бога. Напевно, саме це і є головним таїною, яка надала іменинниці сил дожити до 102 років.

Свій особливий день жінка відзначила у колі рідних, близьких та друзів. До вітань долучився і народний депутат України Василь Петьовка.

З вітаннями та щирими побажаннями здоров’я, тепла і родинного затишку його помічник Михайло Штефко вручив довгожительці квіти та цінні подарунки. В свою чергу іменинниця подякувала за увагу та сердечно побажала усім жителям нашого рідного Закарпаття щастя, здоров’я, достатку і благополуччя.



Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар