Чергове смертельне ДТП на Закарпатті - вина не тільки водіїв, а і поліції

грудня 12 / 2021

За останній час на Закарпатті, робиться колосальна робота по капітальному ремонту доріг, які починають відповідати світовим стандартам, без ям та «колдобин», відповідно автомобілісти розвивають більші швидкості, а нерідко їх перевищують.

Вчора, ввечері в районі селища Вилок на автомобільній дорозі М-23, яку теж приводять до ладу сталося чергове смертельне ДТП з двома смертями та чотирма травмованими. Водій мікроавтобуса врізався в підводу з людьми, щоб ймовірно уникнути самосуду він втік з місця події.

Хто в цьому випадку винен розберуться правоохоронці, але якщо проаналізувати загальну ситуацію на дорогах, то можна сказати, що такого «бардаку» на них не було давно та ніде нема у світі. За звичай вночі підводи, як велосипедисти їздять без будь-яких світлових сигналів та жилетів, водії при поганих погодних умовах просто їх не бачать.

Чому поліція не візьметься до таких порушників дорожнього руху сказати важко у них ймовірно на це нема просто часу або можливостей. Цікаво, що в Україні кількість правоохоронців на кількість населення одна із більших у світі водночас за словами працівників дорожньої поліції їм не вистачає екіпажів.

Ще цікавим фактом є те, що тільки в Україні, водій може забрати з дороги попереджувальний знак не боячись відповідальності, або дорожнім службам під час роботи крім знаків треба ставити бетонні блоки тому, що водії їх ігнорують (приклад на фото - ред).

Наразі однозначно можна сказати, що така катастрофічна ситуація з смертельними ДТП на дорогах вина не тільки водіїв, а і поліції, яка повинна виконувати свою роботу.

П.С. – відкритість кордонів дала можливість українським водіям їздити в Європу і чомусь там вони такого собі не дозволяють, а чого ….

Микола Жалива.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар