Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

грудня 09 / 2021
Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 9 грудня 2021 року.

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 11 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

Щодо обстановки з пожежами




Некласифіковані надзвичайні події

08.12.2021 о 10:25 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що в квартирі багатоквартирного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр, за адресою: м. Ужгород, вул. Лінтура. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

08.12.2021 о 11:07 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про ДТП за адресою: м. Ужгород, вул. Об’їзна. Водій легкового автомобіля ВАЗ-2104 не впорався з керуванням та зіткнувся з легковим автомобілем TOYOTA Rav 4. Внаслідок ДТП травмовано водіїв двох транспортних засобів. Для надання допомоги потерпілим залучалось відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення.



Виявлені та знищені ВНП

З початку 2021 року (станом на 8 грудня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Закарпатській області 166 разів залучалася на вилучення та знищення ВНП, а саме:

артилерійські снаряди - 124 од.

мінометні міни - 413 од.

авіабомби-3 од.

інженерні боєприпаси (протитанкові та протипіхотні міни) -1 од.

гранати - 561 од.

набої -2690 од.

інші -27 од.

усього -3868 одиниць ВНП.



Робота гірської пошуково-рятувальної частини

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно та пошуково-рятувальні роботи здійснено 362 виїзди та виходи у гори, в ході яких врятовано 346 осіб, з яких 246 громадянам було надано невідкладну долікарську допомогу. Також 6033 туристичні групи (загальною чисельністю 42 565 осіб) отримали консультації, зареєстровані або супроводжені туристичними маршрутами.



Погодні умови

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 9 грудня очікується: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці: на більшості доріг ожеледиця, місцями туман та слабка паморозь. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 2-7° тепла, на високогір'ї близько нуля.

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 5-7° тепла.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар