Опубліковано фото закарпатця, якого вчора знайшли мертвим

грудня 08 / 2021

На Закарпатті у вівторок 7 грудня знайшли тіло місцевого жителя Івана Когута, який зник 4 грудня на полонині Руна під час катання на снігоході. Його пошуки тривали кілька днів.


Зник чоловік ще 4 грудня. Тіло 50-річного чоловіка знайшли 7 грудня близько 14 години за 200 метрів від перевернутого снігоходу. Всього до пошуків залучалося 90 осіб та 33 одиниці техніки. У повітря також піднімали вертоліт МІ-8.


Іван Когут – житель селища Великий Березний Закарпатської області, підприємець. 4 грудня він разом із двома ужгородцями вирушив кататися на снігоходах, однак через погану видимість відірвався від групи.



Наступного дня двоє його знайомих самотужки дісталися турбази у Лумшорах, що за кількадесят кілометрів від полонини Руна. Рятувальники спочатку знайшли снігохід чоловіка, але слідів його самого не було.

Кожна ніч, проведена у засніжених горах на морозі без спорядження – справжнє випробування для людини, яке дуже небезпечне для життя. На жаль, дива не сталося. Згодом тіло чоловіка виявили за 200 метрів від перевернутого снігохода.



Зауважимо, що в соцмережах краяни висловлюють співчуття, публікують фото загиблого і пишуть, що Іван був світлою і життєрадісною людиною. А ще дуже любив гори. Закарпатці зазначають, що шоковані трагедією і не розуміють, чому друзі залишили чоловіка в горах напризволяще.


Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар