За минулу добу із шести пожеж, зареєстрованих на території Закарпаття, половина сталася в Тячівському районі

листопада 15 / 2021
Перше повідомлення про пожежу на території Тячівського району надійшло до оперативно-рятувальної служби Закарпаття 14 листопада о 03:39. На приватному обійсті в смт Тересва на вул. Чайковського загорівся легковик Skoda Octavia. На допомогу поспішили вогнеборці місцевої пожежної команди та бійці ДСНС з м. Тячів, які о 04:07 ліквідували пожежу. Її наслідком став пошкоджений відсік двигуна автомобіля.

А у двох інших випадках через загорання в надвірних спорудах, господарі ледве не позбулися житла. Цього не допустили оперативні та вправні дії вогнеборців, а також пильність сусідів, які виявили пожежі на ранній стадії та відразу зателефонували на 101.

Так, об 11:54 допомога знадобилась господарям літньої кухні, що в с. Середнє Водяне на вул. Гоголя. Саме їхня надвірна споруда, яка прибудована до житлового будинку, стала осередком загорання. На місці події працювали вогнеборці місцевої пожежної команди с. Верхнє Водяне, центру безпеки с. Нижня Апша та державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків. Разом з місцевим населенням вони успішно ліквідували загорання. Пожежею було знищено 20 кв. м покрівлі споруди

Окрім цього, учора горів хлів й в с. Крива, урочище Глибокий Потік, вул. Б. Хмельницького. Повідомлення про це до рятувальників надійшло о 19:32. А вже о 20:05 бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва локалізували загорання, не давши полум'ю поширитися на поруч розташований двоповерховий житловий будинок. А ще через 16 хвилин пожежу було ліквідовано повністю.

Остаточні причини виникнення пожеж та інші обставини з’ясовують компетентні служби. На щастя, на подіях ніхто з людей не постраждав.


ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар