Новини Закарпаття

Вибіг із дружиною і дитиною: вночі на Мукачівщині трапилася біда



3 листопада о 01:10 до Служби порятунку зателефонував мешканець села Грибівці Мукачівського району з повідомленням про пожежу в його будинку. Господар сам виявив загорання, що почалося на даху біля димаря, й одразу ж разом із дружиною та маленькою дитиною вийшов надвір.

Пожежа у селі Грибівці

Через пізнє виявлення на момент прибуття бійців 9-ї, 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачева майже вся оселя була охоплена полум’ям. Рятувальники повиносили цінні речі зі спальні та о 02:55 локалізували пожежу.


Остаточна ж ліквідація загорання тривала до 07:54 через складну конструкцію даху – він мав потрійне перекриття. Крім цього, через відсутність поблизу вододжерел вогнеборцям довелося їздити в сусідній населений пункт для заправки автоцистерн.
"Наразі правоохоронні органи з’ясовують причину виникнення пожежі", – зазначили в ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

Сума завданих збитків також встановлюється, оскільки вогонь знищив крівлю на площі 160 кв.м, перекриття на площі 48 кв.м та частину домашнього майна.
Перейти на сайт