На Закарпатті легковик врізався у вантажівку, постраждали 4 людей

жовтня 03 / 2021
На Закарпатті легковик врізався у вантажівку, постраждали 4 людей


Автоаварія сталася вночі неподалік села Бене. Легковик Ауді-100 з водієм та трьома пасажирами врізався у вантажний автомобіль марки ЗІЛ.

Постраждалі були доставлені до лікарень: двоє – у Виноградівську, решта – у Берегівську. Найважче травмований 16-річний учень Мужіївського ліцею, якому довелося робити термінову операцію, для чого викликали двох високваліфікованих фахівців з Ужгорода.

Як розповів один із юнаків, що був у легковику, водій "Ауді" рухався у бік Вилока на заправку. Раптом побачивши перед собою куряву диму, водій почав гальмувати, але було вже запізно – легковик врізався у вантажівку, що стояла попереду. Кузов ЗІЛа був завантажений колодами дерев. Після зіткнення водій вантажівки, переконавшись, що серед постраждалих у легковику немає загиблих, повернувся сів за кермо і спробував втекти, стверджує юнак. Однак із Вилоку вже їхав один із мсвевих прокурорів, який зупинив ЗІЛ і вилучив у водія, мешканця сусіднього села Оросієва, посвідчення на право керування транспортним засобом. Тоді той почав скидувати з кузова стовбури дерев у канаву, а відтак заявив поліцейським, що ЗІЛ був порожнім.

Журналісти звернулися за роз’ясненням із приводу ДТП до правоохоронних органів. Речниця Головного укравління Національної поліції в Закарпатській області Ганна Дан повідомила, що за пригодою порушено кримінальну справу, її внесено до ЄРДП.

Вантажівка і Ауді знаходяться на штрафмайданчику поліції.

На жаль, у важкому стані після операції перебуває школяр, він у реанімації. Трохи краще почувається водій легковика. Пацієнта Берегівської лікарні вже виписали зі стаціонару, але його кожен день возять з Бене на процедури.

Мешканці навколишніх сіл розпочали збір коштів на лікування потерпілих.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар