В лікарні прийшла до тями жінка, яка найбільше постраждала під час вибуху в Карпатах

вересня 18 / 2021

Жінка на ім'я Марина, яка найбільше постраждала під час вибуху в Карпатах, в п'ятницю, 17 вересня, прийшла до тями. На даний момент вона перебуває в лікарні.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив її чоловік Орест Малиш. За його словами, Марина рухається всім тілом і може ворушити рукою, яку "зібрали" лікарі.
Він написав, що дружина змогла відкрити око, яке уціліло після вибуху. Крім того, вона подивилася на чоловіка і навіть посміхнулася. Малиш зазначив, що у постраждалої є деякі погані аналізи, але лікарі працюють над поліпшенням її стану.
Чоловік додав, що Марина почуває себе краще, але розслаблятися поки рано. Він зазначив, що постраждалі Ліда, Надія і Юлія теж йдуть на поправку і мужньо переносять всю біль. Малиш подякував усіх небайдужих за молитви і фінансову допомогу родині.
Нагадаємо, похід в гори для 12 туристів закінчився страшною трагедією. Вночі, коли люди сіли відпочивати біля вогню і готувалися до сну, пролунав раптовий вибух – він забрав життя двох чоловіків. Ще четверо людей отримали поранення, з них найбільше постраждала жінка на ім'я Марина і зараз за її життя продовжують боротися лікарі.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар