На Перечинщині водій на швидкості розчавив собак

вересня 17 / 2021

Відповідний допис про цю подію оприлюднила у мережі Фейсбук очевидиця Олександра Філоненко.




За словами очевидців, прикра подія сталася напередодні у місті Перечин поблизу ветеринарної аптеки.

Згідно із інформацією, водій автомобіля, рухаючись на високій швидкості, здійснив наїзд на двох чотирилапих, які у той час перебігали дорогу. Тварини загинули на місці. Відповідний допис про цю подію оприлюднила у мережі Фейсбук очевидиця Олександра Філоненко.

За її словами, на той час вона проходила поруч і стала свідком жахливої ДТП. Як відзначає Олександра, водій, збивши тварин, тут же утік з місця пригоди, залишивши собак помирати.

–Вчора потрапила в одну дуже неприємну ситуацію. Ідучи вечером додому,бачу як машина на великій швидкості збиває двох собак, які перебігали дорогу, не зупиняючись з розбитими фарами «хлопці» просто поїхали собі далі. Одна собачка померла на місці, друга ще декілька хвилин дихала. Видно було шо собаки домашні, - йдеться у повідомленні Александра Филоненко у групі «Наш Перечин».

Після інденту через кілька хвилин, як відзначає автор посту, на місце ДТП з’явився чоловік, ймовірно батько тих хлопців, припускає Олександра Філоненко. Чоловік розпитував, чи не бачив хто номерний знак з автомобіля, що відвалився, Далі цитата:

«Через 15-20 хвилин приходить, як я зрозуміла, батько одного з них і каже нам «дівчата ви не віділи ту номера, десь одлетіли перше». Ми питаємо то ви за тою машиною їхали , він каже ні, то мої знайомі», - відзначає пані Олександра. Невдовзі на місце події прибули поліцейські, відзначає автор посту. Вони поспілкувались із чоловіком та попросили, аби той викликав винуватців даної ДТП. – Якраз прийшла поліція зафіксувала ДТП, і попросила цього чоловіка визвати хлопців, – йдеться у дописі автора.

Винуватець таки з’явився на місце пригоди. У результаті, водія автомобіля, винного у ДТП було притягнуто до відповідальності. Інцидент підтвердили журналісту видання «Голос Карпат» у Перечинському відділенні поліції. На водія транспортного засобу склали протокол за статтею 124 Кодексу України «Про адміністративні порушення», наклавши на нього відповідний штраф.

Ситуацію у мережі коментують зі злістю й обуренням.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар