Жахлива ДТП: перекинувся мікроавтобус, в якому їхали закарпатці (Фото,відео)

вересня 09 / 2021

Потерпілі були доставлені до лікарні.

8 вересня, близько 23:15, сталась дорожньо-транспортна пригода на дорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська поблизу села Підгірне Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2103», 30-річний мешканець одного з сіл Львівського району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем «Мерседес Спрінтер» під керуванням 33-річної жительки Закарпатської області, після чого «Мерседес» перекинувся.

Аварія поблизу села Підгірне Львівського району

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження різної важкості отримали три пасажири «Мерседесу» – хлопці віком 8 та 12 років та 56-річна жінка, усі мешканці Закарпатської області. Також травмований водій автомобіля «ВАЗ-2103». Потерпілі були доставлені до лікарні.



За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар