Моторошна аварія на Мукачівщині: водію обрано запобіжний захід

серпня 03 / 2021
Сьогодні, 3 серпня, в Мукачівському міськрайонному суді відбулося засідання на якому розглянули клопотання слідчого поліції щодо обрання запобіжного заходу для 37-річного мукачівця, який підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Про це інформують у відділі комунікації поліції Закарпатської області.



Нагадаємо, йдеться про смертельну ДТП, що трапилася у селі Верхній Коропець 31 липня. Тоді 37-річний водій автомобіля «Infinity», напідпитку, здійснюючи у межах суцільної лінії розмітки обгін колони авто допустив зіткнення з автомобілем «Mazda».

Внаслідок аварії несумісні з життям травми отримав 65-річний пасажир автомобіля «Mazda», а його 34-річний водій та ще один неповнолітній пасажир – з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до лікарні.
Заслухавши доводи та ознайомившись з матеріалами справи суддя задовільнив клопотання слідчого - фігуранта взято під варту терміном на 60 діб без можливості внесення застави.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Процесуальне керівництво у справі здійснює Мукачівська окружна прокуратура.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар