В Ужгороді посеред білого дня, в центрі міста пограбували чоловіка: невідомий вирвав гроші з рук біля банкомату

червня 19 / 2021
В Ужгороді посеред білого дня, в центрі міста пограбували чоловіка: невідомий вирвав гроші з рук біля банкомату


Учора, 18 червня, ввечері до поліції надійшло повідомлення про скоєння грабежу в Ужгороді. 67-річний потерпілий розповів правоохоронцям, що знімав з картки гроші, коли до нього підбіг невідомий та вирвав їх з рук. При цьому частину купюр взагалі було пошкоджено.

Грабіжник одразу став утікати, однак потерпілий зумів його наздогнати та спіймати. Сміливий чоловік одразу ж після цього зателефонував у поліцію. За лічені хвилини на місце події прибули патрульні та слідчо-оперативна група. Особу нападника встановили, це 28-річний житель Ужгородщини. Чоловік уже мав судимість за майнові злочини.

Наразі його затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту. Фігуранту повідомлено про підозру в скоєнні грабежу. Тепер слідчі перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Працівники поліції відзначають професійність дій потерпілого, який не лише в лічені хвилини зорієнтувався в небезпечній ситуації, але спіймав правопорушника без шкоди для здоров’я себе та нападника.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар