Дитина почала телефонувати на "101": подробиці випадку, який стався у селі на Закарпатті

червня 19 / 2021

17 червня о 17:19 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння, що в селі Угля Тячівського району.

Загорання в житловому будинку на вул. Центральній помітив місцевий сусідський хлопчик, коли вогонь вже виривався назовні з даху будівлі. Дитина не розгубилася, й відразу почала телефонувати на "101".

За вказаною адресою виїхали вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевих пожежних команд с. Угля та с. Чумальово.

На момент прибуття рятувальників, пожежа вже набрала значних масштабів: фактично весь дах житлового будинку та частково надвірної споруди були охоплені полум’ям.



До того ж вогонь вже почав зазіхати й на гараж. Щоб цього не трапилося, одночасно з гасінням палаючої споруди рятувальники подавали воду й на захист гаража. Також пожежа ускладнювалася тим, що на горищі будинку зберігалося п’ять тонн сіна. Усі будівлі знаходилися під одним дахом із житловим будинком.

Спільними зусиллями о 18:40 пожежу вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до 19:15. На пожежі ніхто з людей не постраждав. Остаточна причина її виникнення та збитки встановлюється компетентними службами.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар