Поліція Мукачева з’ясовує обставини ДТП, у якій постраждала неповнолітня дівчина-пішоход

травня 12 / 2021


На бульварі Юрія Гойди у місті Мукачеві водій автомобіля «ГАЗ 24» не впорався з керуванням та допустив наїзд на дівчину-пішохода, яка переходила дорогу у дозволеному місці. Наразі поліція встановлює усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Потерпілу доправили до обласної дитячої лікарні

Сьогодні, 12 травня, близько 08.00 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Мукачеві, у результаті якої госпіталізували неповнолітню дівчину.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи Мукачівського районного управління. За попередньою інформацією, 75-річний водій автомобіля «ГАЗ 24», рухаючись по бульвару Юрія Гойди у напрямку вулиці Росвигівської, допустив наїзд на 16-річну дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, за напрямом руху автомобіля. Внаслідок зіткнення неповнолітня отримала травми та була доставлено машиною швидкої медичної допомоги до обласної дитячої клінічної лікарні. У неповнолітньої, мешканки Хустського району, діагностували травми у вигляді переломів кісток тазу.

Водія транспортного засобу, 75-літнього жителя міста Мукачево освідчили, за кермом він був тверезим. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмаданчик.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Обставини та причини автопригоди слідчі з’ясують у рамках кримінального провадження.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар