На кордоні зі Словаччиною та Угорщиною затримали іноземців, які намагалися незаконно потрапити в Україну

травня 06 / 2021
Сьогодні опівночі на кордоні зі Словаччиною військовослужбовці відділу «Соломоново» виявили рух невідомого. Його зафіксував сигналізаційний пристрій. На пошуки правопорушника вислали групу реагування з розшуковим собакою. Затриманий виявився громадянином Польщі та мав при собі закордонний паспорт. Чіткої відповіді, куди і з якою метою він прямує, чоловік не надав.

Іншого іноземця виявили днями у залізничному вантажному пункті пропуску «Саловка» на кордоні з Угорщиною. Він для своєї подорожі обрав незвичний маршрут, намагаючись пішки перетнути кордон по залізничному мосту через річку Тиса. Іноземець також мав при собі закордонний паспорт громадянина Польщі. Затриманий, як і його попередник, не зміг пояснити, чому обрав незаконний спосіб подорожі.

Обох правопорушників доправили у пункт тимчасового тримання Чопського загону для з’ясування усіх обставин та складання процесуальних документів. За незаконний перетин кордону їх притягнуто до адміністративної відповідальності. Обидва підлягають поверненню на територію держав, звідки вони прибули, у порядку реадмісії, передає пресслужба Чопського прикордонного загону.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар